Ens ha deixat sobtadament el pare Lluís Llamas

 

IMG_0399Aquest dijous 1 de febrer va morir a São Miguel do Guaporé (Rondônia, Brasil) el pare Lluís Llamas, un dels missioners catalans que treballen en la missió claretiana del Bisbat de Guajará-Mirim i on ha residit els darrers vint anys.

La mort li va arribar sobtadament dijous al vespre (al migdia, hora local) quan anava amb la furgoneta cap a una de les comunitats rurals i va patir un infart. Va ser portar a l’hospital de São Miguel on van certificat la mort.

El pare Lluís va néixer a Terrassa el 24 de juny del 1945. Tenia 72 anys. Va fer la primera professió el 8 de setembre de 1964 a Vic i va ser ordenat sacerdot a Barcelona el 1972.

A Catalunya va ser destinat a les comunitats de Valls, Montgat, Sabadell i Sant Boi, en diverses missions pastoral en escoles i parròquies. Des de 1998, estava a la missió claretiana de Guajará-Mirim. Allà va exercir, entre altres serveis, com rector de la parròquia de Seringueiras. Actualment era vicari de de l’altre centre missioner dels claretians a la zona: la parròquia de Sâo Miguel, on treballava amb el rector, el pare Lluís Garcia. Cada parròquia atén més d’una trentena de comunitats rurals.

L’enterrament tindrà lloc a la Parròquia de São Miguel diumenge a les 10 del matí (15h, hora d’aquí). El dimecres 7 de febrer a les 20h. se celebrarà una missa exequial al Santuari del Cor de Maria de Barcelona.

La seva mort sobtada ha consternat tant els feligresos com els Claretians i familiars.

Aquí podeu veure un testimoni de la seva vida missionera:

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection