Missa d’Acció de Gràcies a Vic per la Beatificació dels 109 màrtirs

44baff8a-3fcb-4850-bb33-9e32f686d869 retalladaEl passat diumenge 11 de febrer al matí al temple de Sant Antoni Maria Claret de Vic es va celebrar la Missa d’Acció de Gràcies per la Beatificació dels màrtirs Mateu Casals, Teófilo Casajús, Ferran Saperas i 106 companys Missioners Claretians. La beatificació es va fer el 21 d’octubre de 2017 a la Basílica de la Sagrada Família de Barcelona.

La comunitat dels Missioners Claretians de Vic va acollir aquesta celebració en què es van reunir familiars, amics i fidels dels nostres màrtirs.  Especialment vam fer memòria dels 24 màrtirs nascuts al bisbat de Vic. En el presbiteri hi havia el plafó amb les seves 24 fotos acompanyades pel mateix reliquiari que va ser venerat en la Sagrada Família en la carimònica de Beatificaió.

 L’eucaristia va ser presidida pel P. Ricard Costa-Jussà, superior provincial, i concelebrada per membres de la comunitat claretiana de Vic. Altres claretians laics hi van participar, entre ells el G. Josep Codina, de la comunitat de Valls i prefecte d’apostolat dels claretians de Catalunya.

La celebració va coincidir amb l’eucaristia internacional que aplega, un diumenge al mes, en el Temple del P. Claret diversos col·lectius cristians de la immigració que viuen a Vic i que en altres diumenges s’apleguen en celebracions lingüístiques (angles, castellà, català).

d6c0e14a-d371-465b-acef-8b74b46f3f2c

329d268d-517d-45f9-8f42-a63fe654ef10 bis retellada

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection