Intervencions dels claretians Joan Soler i Ricard Costa-Jussà en l’homenatge a Casaldàliga

ricardEl passat divendres 16 de febrer a l’Església de Santa Maria del Pi de Barcelona es va celebrar l’homenatge als 90 anys del bisbe claretià Pere Casaldàliga. L’acte el va presentar presentat el periodista Antoni Bassas i va comptar amb les intervencions de persones que coneixen de primera el seu testimoni i que comparteixen les seves causes.

Hi van parlar els periodistes Paco Escribano i Mònica Terribas; el provincial dels Missioners Claretians a Catalunya, Ricard Costa-Jussà; dues de les persones que els darrers anys han mantingut un contacte més directe amb Casaldàliga des de l’Associació Araguaia, Maritxu Ayuso i el claretià Joan Soler; i l’activista social Arcadi Oliveres.

Us deixem el vídeo de les intervencions dels claretians Joan Soler i Ricard Costa-Jussà:

Podeu veure tot l’acte sencer, aquí:

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection