La Llar d’Infants de Claret de Valls estrena nova eina educativa: la taula de llum

1A la Llar d’Infants del Claret de Valls han estrenat una nova eina educativa: la taula de llum. Es tracta d’una eina educativa i lúdica que va sorgir de l’enfocament pedagògic Regio Emilia que és una pedagogia innovadora de l’educació de la primera infància.

Aquest enfocament està basat en que el nen porta en ell mateix un gran potencial i una curiositat innata que el permet tenir un profund interès per descobrir el món. Considera que els nens són capaços de construir els seus propis aprenentatges si tenen les eines i l’ambient adequat.

Les educadores de la Llar d’Infants van començar per jugar canviant els llums de colors que la taula ofereix i seguidament, van anar incorporant materials: els blocs translúcids, les paletes de colors i, per acabar, van explicar un conte jugant amb les imatges sobre la taula.
La taula de llum permet crear un espai d’aprenentatge atractiu i acollidor que anima als infants a participar en activitats d’aprenentatge a través del joc sense que ni tan sols ells se n’adonin.

És una gran font d’informació sensorial. Els nens i nenes se senten atrets naturalment cap a la llum del panell i, fins i tot, es calmen amb l’estimulació visual mentre exploren un objecte.

La taula de llum ofereix infinitat de possibilitats per jugar i aprendre amb gairebé qualsevol material que podem tenir a l’escola o a casa: pintura,sorra, elements de la natura…I també hi ha un gran ventall d’altres materials específics que podem adquirir al mercat. Les possibilitats de la taula de llum són infinites i són una magnífica proposta d’experimentació i joc sensorial, manipulatiu i artístic.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection