Sopar de la Fam al Centre Claret de Girona

20180217_212949Aquest últim dissabte, 17 de febrer, el grup de joves del Centre Claret de Girona ha organitzat, un any més, el Sopar de la Fam.

Al final de la missa del dissabte al vespre, s’ha fet una presentació de les activitats més importants d’Enllaç Solidari: el projecte permanent d’apadrinaments i el projecte d’ajuda a l’Índia d’aquest curs.

Finalment, als locals del Centre Claret s’ha compartit el sopar de pa amb oli. Tot en un ambient molt familiar i fratern. La fraternitat a l’interior de la comunitat cristiana mou també a la solidaritat cap enfora.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection