I Jornada d’Orientació Acadèmica al col·legi de Valls

IMG-20180216-WA0004

Aquest curs, el col·legi Claret de Valls ha organitzat la I Jornada d’Orientació Acadèmica, que neix amb la vocació de perdurar en el temps i repetir-se cada curs.

Els alumnes de 4t d’ESO es troben en un moment en què han de començar a escollir el seu camí acadèmic: si fer batxillerat, si decantar-se per fer un grau, si fer estudis universitaris…

La jornada d’orientació es fa amb antics alumnes del centre que han volgut tornar a la seva classe de 4t d’ESO per reviure el passat, explicar el present i plantejar el futur. S’ha considerat molt interessant que fossin els propis alumnes els que expliquessin la seva trajectòria acadèmica i professional, i no altres figures, com podrien ser els adults, que cauen més lluny dels estudiants i de ben segur que la connexió no hagués estat tan profitosa, i potser s’hagués convertit en una xerrada més, res més lluny del què es busca amb aquesta iniciativa encetada aquest curs.

Així doncs, en un ambient molt proper, de companyonia, agradable, i familiar, els exalumnes Marc Batalla, Isaac Bonillo, Marta Güell, Júlia Mestres i Arnau Morgado, tots ells de diferent perfil acadèmic, i el què també és molt important, de diferents promocions, van parlar sobre el seu pas, en la majoria dels casos, de molts anys, pel col·legi, els seus estudis, les decisions que van haver de prendre, les matèries escollides, la selectivitat… però sobre tot, van resoldre els dubtes i les incerteses dels estudiants de 4t d’ESO, que s’aproximen a acabar el seu periple pels ensenyaments obligatoris en el centre educatiu vallenc.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection