Convocat el Premi Claret Vida

18565El Govern General convoca el Premi Claret-Vida, que s’otorgarà durant la reunió de la Família Claretiana a la JMJ 2009 +CF, els dies previs a la Jornada Mundial de la Joventut a Panamà al gener de 2019.
Aquest és un dels projectes, que es troba dins el pla d’acció dels propers sis anys (2015-2021), i que té l’objectiu de reconèixer les iniciatives claretianes que fomenten la defensa i la cura de la vida en diverses expressions.
Al web oficial de l’Apostolat General trobareu més informació sobre com participar en aquest projecte.
Aquí podeu veure el vídeo promocional d’aquest premi:

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection