Pasqua Jove l’Esquirol 2018

20180329_165849Aquesta Setmana Santa 33 joves han participat en una nova trobada de la Pasqua Jove la Casa de Colònies el Puig, l’Esquirol (Santa Maria de Corcó, Osona). Des de fa més de 30 anys els Missioners Claretians de Catalunya porten aquest projecte en què nois i noies d’arreu de Catalunya conviuen tres dies (de dijous sant a dissabte sant) per celebrar conjuntament la Pasqua.

El lema d’aquest any ha estat “Amb tu, som comunitat”, una manera d’integrar els joves i fer que comparteixin amb tothom qui els rodeja.

Durant els tres dies van fer diverses activitats al voltant de la Setmana Santa i la Pasqua: El dijous van recordar i celebrar el Sant Sopar de Jesús amb els seus deixebles. Divendres van participar a la xerrada de la germana Teresa Forcades sobre la comunitat, mentre a la tarda es va fer el taller de música portat pel Xavi Lozano.

Al matí del dissabte els joves van fer la ruta mariana a l’ermita Santa Maria Magdalena a Roda de Ter, i a la nit es van ajuntar per celebrar la nit de Pasqua amb el grup de la Pasqua familiar.

20180330_190953 (1)

 

 

20180331_104238

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection