“Festa de les famílies” a la Llar d’Infants, al col·legi de Valls

IMG_1088 (1)Divendres a la tarda, i seguint una tradició ja iniciada fa diversos cursos, es va celebrar al col·legi de Valls,  la “Festa de les Famílies” de la Llar d’Infants. Tots els nens i nenes acompanyats de pares, mares, avis i àvies van ballar, davant dels porxos de la plaça central del centre, al so de la música i les cançons del grup d’animació “Els Picarols”, els quals, van fer gaudir a petits i grans amb les seves cançons, les seves bromes, la ballaruca, els contes i les sorpreses. Tot seguit, petits i grans, van berenar, tots plegats, una boníssima coca amb xocolata.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection