Trobada de SEDOS sobre Joventut i Missió a Ariccia (Roma) 2018

20180503_102249Del 30 d’abril fins a 4 de maig de 2018, 178 persones procedents de 27 congregacions i de 47 països han participat al seminari convocat per SEDOS a Ariccia (Roma). De la província de Catalunya hi va assistir el missioner claretià Benjitu Bareto, a més de dos claretians de dues provincies diferents: Wojciech (Polònia), Lambert Okere (Italia) i Benjitu (Catalunya). El tema preparat per SEDOS d’aquest any va ser Joventut i Missió.

L’objectiu d’aquest seminari era conviure i compartir l’experiència entre els participants de països diferents per enriquir-se mútuament. Les xerrades van tractar la realitat dels joves milenials, el nostre món multicultural d’avui dia i el paper dels laics en la missió. En aquest sentit vam comptar amb la presència de dos joves laics que van compartir la seva experiència missionera des de la congregació dels comboians.

Les jornades van cloure amb la presència del Cardenal Lorenzo Baldisseri que va parlar del document pre-sinodal fruit de la trobada dels 300 joves que es van reunir amb el papa abans de setmana santa.

La darrera sessió de la tarda es va organitzar en petits grups per compartir les reflexions i debatre els continguts dels que s’havia parlat durant aquests dies.

Benjitu Bareto ha valorat aquesta trobada com una experiència enriquidora tant en les xerrades que ens ajuden per adonar-nos de la realitat que estem vivint com en el fet de compartir les vivències amb els altres participants.

20180430_174331

IMG_2743

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection