Podem ser sants avui? Presentació de l’Exhortació Apostòlica del Papa Francesc sobre la Santedat a la Llibreria Claret

PodemSerSantsAvuiAquest dilluns dia 25 de juny la Llibreria Claret acull la presentació de la darrera Exhortació Apostòlica del Papa Francesc sobre la santedat. Realment podem ser sants avui? Aquesta és la pregunta amb la qual dilluns es presentarà a Barcelona el darrer document del Papa Francesc en un acte organitzat per la Fundació Claret i la Unió de Religiosos de Catalunya.

“El Senyor ens vol sants i no espera que ens conformem amb una existència mediocre, aigualida, liquada”. El papa Francesc ha fet una crida a viure la santedat en el context actual. Un santedat que no es refereix només als “ja beatificats o canonitzats”. El papa parla de Santedat que tenim a “la porta del costat, d’aquells que viuen a prop nostre i són un reflex de la presència de Déu, o, per utilitzar una altra expressió, la classe mitjana de la santedat”. I posa com a exemples “els pares que crien amb tant d’amor als seus fills, en aquests homes i dones que treballen per portar el pa a casa, en els malalts, en les religioses ancianes que segueixen somrient”.

L’Arquebisbe d’Urgell i secretari de la Conferència Episcopal Tarraconense, Joan-Enric Vives, presentarà el document del Papa i es farà una taula de testimonis sobre com es pot ser avui sant. Concretament intervindran un laic, una laica, un religiós i una religiosa.  Els quatre convidats a la taula rodona són Annabel Carbonell, educadora i membre del consell assessor de la revista “Galilea.153”, Josep Codina, germà missioner claretià i responsable d’apostolat dels Claretians de Catalunya, Cristina Martínez, teresiana, directora de la Casa d’Espiritualitat Enric d’Ossó a Tortosa i exprovincial de Catalunya, i Suso Món, informàtic, filòsof i membre del Moviment de Professionals Catòlics. Explicaran les seves impressions sobre la crida del papa a tots els cristians a viure la santedat.

 

RECORDATORI

Dilluns, 25 de juny. 19h. Sala Pere Casaldàliga.

Llibreria Claret. Roger de Llúria, 5. Barcelona.

Organitza: Fundació Claret i Unió de Religiosos de Catalunya

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection