Comença el casal d’estiu a les escoles Claret

collage juliolEncara que el curs hagi acabat a les escoles Claret de Valls i de Barcelona les activitats no paren.

El col·legi de Claret Valls ha començat aquesta setmana el Casal d’Estiu de la Fundació Pere Tarrés per a nens i nenes de parvulari i primària. A part d’això, aquest mes de juliol la Llar d’Infants segueix funcionant amb les activitats per als petits d’un a tres anys, que durant aquests dies han aprés a fer murals i han fet jocs d’avui per combatre la calor. Durant el mes de juliol el professorat del centre tenen programades diverses reunions de coordinació, valoració i de preparació general i concreta de molts aspectes del curs vinent. D’altre banda, a Valls han començat les obres de remodelació i ampliació de l’edifici d’Educació Infantil.

Pel que fa al col·legi de Claret Barcelona, el casal d’estiu l’organitza l’Esportiu Claret a les mateixes instal·lacions del centre i de l’escola. El Campus d’estiu es fan diferents activitats esportives i de dansa des del 25 de juny al 31 de juliol i des del 27 d’agost al 7 de setembre.

 

 

ViE_18

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection