Visita canònica a Sallent

sallentEls dies 25, 26 i 27 de juny el Provincial dels Claretians de Catalunya, Ricard Costa-Jussà, ha fet la visita canònica a la Comunitat Claretiana de Sallent. Han estat 3 dies de conviure i de diàleg amb els membres de la comunitat per conèixer quines activitats fan, quina relació tenen amb les institucions i la presència claretiana a la zona.

La comunitat de Sallent s’encarrega de l’acolliment a la família claretiana i a tota persona interessada en el Pare Claret a la casa fundacional i al museu, i també porta la parròquia del poble. El provincial ha visitat les instal·lacions del centre, la parròquia i l’església, a més de fer un recorregut per altres llocs de la vila i reunir-se amb col·labors de la parròquia per conèixer la feina que fan.

 

sallent2

20180627_143751

 

 

Comments are closed.

Booktràiler “Projecte Hospital de Campanya”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

Llibreria Infantil Claret

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection