Camp d’Estiu de l’Esplai Estel

Camp d'Estiu 2018, Esplai Estel, Begues

Camp d’Estiu 2018, Esplai Estel, Begues

L’Esplai Estel ha tancat el curs amb la tradicional trobada de nens, famílies i monitors en la trobada del Camp d’Estiu. La trobada es va fer el cap de setmana de l’1 de juliol a Begues, amb una sortida de tres dies a la que el diumenge s’hi van afegir les famílies.

En la darrera trobada del curs els diversos grups i els monitors fan una representació festiva. El moment més emotiu és el comiat del grup de 17 anys que s’acomiada de l’Esplai. Molts d’ells, però, continuaran a l’Esplai  el curs vinent preparant-se per ser monitors.

Durant la trobada, el pare Shinto Thomas Pullikatil va presidir la celebració de l’Eucaristia. Al final de la trobada, es va posar una nova llaçada a la cua de l’estel de l’Esplai, que ja compleix 44 anys.

Del 16 al 26 de juliol es faran les colònies de l’Esplai obertes a tot el barri.

Camp d'Estiu 2018, Esplai Estel, Begues

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection