Final de curs al Casal Claret de Vic

casalclaretfinalcursPer celebrar el final de curs el Casal Claret ha organitzat diverses activitats amb els grups de nens, adolescents i dones. Amb els més petits del Casal van viure l’experiència de muntar a cavall. Per altra banda, amb els adolescents, van tancar el curs al Bosc Elàstic, un conjunt de llits elàstics penjats al mig del bosc.

Per concloure els tallers setmanals de l’Escola de la Pau de dones es va fer una trobada en què van rebre els certificats que culminen tot un seguit d’aprenentatges i relacions que han durat tot el curs, i molt bon ambient. Aquest curs s’acaba, però el Casal seguirà obert per qui ho pugui necessitar. Els acompanyaments a dones en situacions de més vulnerabiliat continuen al llarg de l’estiu.

Finalment es va fer un berenar de final de curs i de final del Ramadà a la Plaça Gaudí, amb els infants i les seves famílies i tothom que va voler-s’hi afegir.

Aquesta setmana també es va celebrar l’últim dia del “Dinem plegats”, una trobada setmanal en què s’han compartit els àpats entre els diferents membres del casal.

El Casal Claret reprendrà les seves activitats i tallers al setembre amb l’inici del nou curs.

unnamed

casalclaretfidecurs

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection