Presentació del “Projecte Hospital de Campanya” amb Antoni Bassas i el cardenal Omella

a9ca03c0-d42f-40da-85c6-30f437e25e3aL’església de Santa Anna de Barcelona serà l’escenari, el proper divendres 13 de juliol, de la presentació del llibre Projecte Hospital de Campanya de Mons. Dario Edoardo Viganò, el Padre Ángel, M. Victòria Molins, Mn. Xavier Morlans i Mn. Peio Sánchez. L’acte serà presentat i moderat pel periodista Antoni Bassas i comptarà amb les intervencions del Padre Ángel, la religiosa M. Victòria Molins i una taula rodona amb alguns dels testimonis del projecte que donaran veu a la seva experiència. L’acte també comptarà amb la presència del cardenal i arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella.

 El títol del llibre, tal i com apunta el cardenal Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga en el pròleg, «és una al·lusió aguda i encertada a la missió de l’Església que el papa Francesc vol». El cardenal hondureny subratlla que «el fil fonamental del projecte té el seu principi director en els valors primigenis de l’Evangeli i de la Doctrina Social de l’Església, dels quals es nodreix, s’inspira i es redimensiona constantment». El cardenal assegura que el gest d’obrir les esglésies a les persones més vulnerables i als sense-llar «mereix ser considerat com la millor validació d’amor, que es duu als extrems del lliurament i la generositat».

 L’acte tindrà lloc el proper divendres 13 de juliol a les 19:30h a l’església de Santa Anna de Barcelona

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection