Trobada de projectes europeus dels claretians en l’àmbit de l’exclusió social

IMG_7226El Casal Claret de Vic ha acollit durant els dies 10 al 13 de juliol una Trobada de projectes europeus que treballen dins l’àmbit de l’exclusió social en el marc dels missioners claretians.
A banda del Casal Claret han participat en aquesta trobada la Casa sul pozzo (Lecco, Itàlia), Claret Enea (Bilbao, País Basc), Sortarazi (Bilbao, País Basc), i també han comptat amb la presència de Gustavo Pez,  responsable de família i solidaritat de França, de Vicent Anesthasiar, del secretariat General de Justícia i Pau (JPIC) i de Josep Codina responsable de Pastoral dels Missioners claretians de Catalunya.
 Han estat uns dies de treball intens i molt interessant on han pogut compartir experiències dels projectes que estan duent a terme dins l’àmbit de l’exclusió social i d’atenció a persones immigrades i refugiades. També ha servit per marcar línies de treball conjuntes i d’aprofundiment entorn al diàleg interreligiós i l’espiritualitat.
sopartrobadacasals
pregariatrobadacasals

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection