Ja està disponible el calendari d’Enllaç Solidari 2019

Calendari 2019 d'Enllaç SolidariComença un nou curs i, com en anys anteriors, Enllaç Solidari –la ONG dels Claretians de Catalunya– ja disposa del calendari per a l’any vinent. Enllaç Solidari dona suport a les activitats de les missions claretianes d’arreu del món. De manera especial a la de Guajará-Mirim (Brasil).

En la portada del calendari 2019 es llegeix: “Més de quinze anys d’Apadrinaments ajudant a fer realitat vides plenes d’il·lusió i d’esperança”. I és que, des del 2002, en aquesta missió funciona un Projecte d’Apadrinaments amb la finalitat de garantir una bona alimentació a infants menors de 14 anys amb risc de malnutrició. Fins ara se n’han beneficiat un miler d’infants i les seves famílies. Actualment hi ha uns 230 infants apadrinats als municipis de Seringueiras i São Miguel do Guaporé (Estat de Rondônia).

El calendari 2019 està totalment dedicat al Projecte d’Apadrinaments. Cada pàgina recull en una frase –i en la fotografia que l’acompanya– el sentit i el tarannà del projecte. Des de la motivació i l’aprenentatge dels infants, fins a l’esperit familiar dels beneficiaris. Els valors de la convivència, l’amistat, l’arrelament, la humilitat i l’alegria són presents en el dia a dia d’aquest projecte claretià.

Podeu trobar el calendari a la seu d’Enllaç Solidari i a tots els centres vinculats als Claretians de Catalunya.

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection