L’any claretià, en procés

(Claret.org) Els equips del Centre d’Espiritualitat Claretiana (CESC) i del Centro Fragua per a la Renovació Claretiana, el pare claretià Louie Guades III, de la Secretaria General, i el pare claretià Gonzalo Fernández, prefecte general d’Espiritualitat, s’han reunit aquesta setmana a los Negrales, per enllestir el projecte de l’Any Claretià.

Des del dilluns 10 i fins dissabte 15 han elaborat un itinerari formatiu i espiritual per ajudar tots els missioners claretians, personal i comunitàriament, a conèixer i viure la pròpia herència espiritual amb profunditat i passió.

El projecte conté sis seccions per conèixer, agrair i personalitzar la vida i el carisma del fundador, Antoni Maria Claret: itinerari del pare Claret història de la congregació, persones relacionades amb el pare Claret i els missioners claretians, autobiografia (de gener a juny) i constitucions (de juliol a desembre), una reflexió i una cita. La versió web tindrà altres característiques.

Amb aquesta proposta es busca aprofundir alguns fets de la seva vida i, sobretot, de la seva autobiografia. També vol ajudar a conèixer, agrair i personalitzar el projecte de vida missionera expressat en les Constitucions i en altres documents importants de la congregació. I millorar l’aprenentatge de la història congregacional a través dels personatges i esdeveniments més rellevants, que es presentarien en aquest itinerari d’un any.

El material ha de permetre, a més a més, aprofundir en el “nosaltres” congregacional mitjançant la lectura de la realitat intercultural de la Congregació i enfortir el sentit d’identitat i de pertinença congregacional d’un missioner claretià. I estimular la missió de ser testimonis i missatgers de l’Alegria de l’Evangeli en el context actual i ajudar a viure la vocació missionera amb fidelitat creativa.

20180910-elaboracio-any-claretia-3 20180910-elaboracio-any-claretia-2 20180910-elaboracio-any-claretia-1 Any Claretià, en procés

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection