Cursos bíblics a la Sala Pere Casadàliga

Les muralles de Jericó. Excavació arqueològica al Tell-El-SultanLa Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret acull dijous dia 20 de setembre el Curs bíblic: el llibre de Josuè, a càrrec del claretià Anton Maria Vilarrubias. Llicenciat en Història d’Art, professor de Bíblia a l’ISCREB i guia titulat d’Israel i de l’Orient Mitjà, parlarà sobre les conquestes de Jericó, Ai, Xèfela, Hazor, la repartició de la Terra, les ciutats refugi i les ciutats levítiques. Amb una pregunta de fons: “Tot plegat, història o catequesi?”.

Amb el mateix ponent, s’han programat les següents sessions:

  • Dijous 25 d’octubre: El llibre dels jutges.
  • Dijous 31 de gener: El llibre de Samuel.
  • Dijous 28 de febrer: El segon llibre de Samuel.
  • Dijous 30 de maig: El primer llibre dels reis.
  • Dijous 20 de juny: El segon llibre dels reis.

Les activitats tindran lloc a les set del vespre i són gratuïtes i obertes a tothom.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection