Nous lemes per a les escoles dels claretians a Catalunya

 

claret-valls-lema-2018-201920180906-claret-barcelonaLes dues escoles dels claretians a Catalunya ja han obert el curs en clau pastoral. Amb l’objectiu d’aprofundir i viure els valors de l’humanisme cristià amb l’alumnat, els equips responsables de cada centre han fet una proposta específica. Ambdós lemes comparteixen el sentit comunitari de l’educació.

Des del Col·legi Claret Valls treballaran amb el lema ‘Construïm vida‘. Respecte anteriors propostes, més vinculades a l’escolta (‘escolta dins teu’, ‘escoltar el món des del cor’ i ‘la força de la paraula’), han optat aquesta vegada per una vessant més àmplia i dinàmica

I amb el lema ‘Tu ets més!‘, l’equip del Col·legi Claret Barcelona vol incidir en la confiança i la descoberta de les pròpies capacitats, així com en la proximitat i l’acompanyament.

 

Tags: , , ,

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection