Abella: “Al Japó l’Església no té poder”

El programa ‘Misioneros por el mundo’ de 13TV va entrevistar el claretià Josep Maria Abella a Osaka quan el papa Francesc encara no l’havia nomenat bisbe auxiliar d’aquesta diòcesi japonesa. Podeu veure’l a la segona meitat del reportatge:

L’entrevista comença a la catedral d’Osaka i en fa seguiment pels diferents centres pastorals amb presència clareriana. Abella afirma que només a partir de la vivència personal de la fe, d’explicar la pròpia experiència, es pot obrir el camí a l’Evangeli entre els no creients.

Al Centre Pastoral Social de la diòcesi d’Osaka, l’Església Catòlica treballa pels drets humans i la justícia social, i ofereix ajuda a refugiats, immigrants, indocumentats. En aquesta “realitat eclesial petita però significativa”, Abella afirma que “al Japó l’Església no té poder” i que “l’únic poder que té és la transparència, la sinceritat i la connexió entre el que diu i el que fa”.

En la primera part del vídeo hi ha el testimoni del claretià missioner Félix Martínez San Martín, nascut a Aranda de Duero (Burgos). Martínez porta 36 anys al Japó. A Hirakata, una mena de “ciutat dormitori” d’Osaka, atén l’església de la Mare de Déu de Guadalupe, l’única en una ciutat de prop de 450.000 habitants.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection