Nous projectes al Parvulari del col·legi de Valls

Ja estan en marxa els nous projectes al Parvulari del col·legi de Valls. Els que primer els han iniciat són els dels cursos de P4 i de P5, amb dues temàtiques ben diferents: els Dinosaures i els Castells. Tota una descoberta pels infants.

Els nens i nenes de P5 han començat a descobrir el Món dels Dinosaures, en un nou projecte anual. Només entrar pel passadís hi ha una recreació de l’ambient natural en què vivien. Els mateixos alumnes han decorat les portes de l’aula amb fulles, branques i ombres de dinosaures. Durant els propers dies descobriran el seu entorn, el seu hàbitat i com va ser el seu pas pel nostre planeta. La forma lúdica, divertida i entretinguda d’aprendre coses noves, augmentada a través de la vivència, l’elaboració i el treball entre tots, acostuma a donar bons fruits.

D’altra banda, el nou projecte de P4, sobre castells medievals, segueix el seu camí. Aquesta vegada els nens i nenes de P4 van escollir el tema que volien treballar aquest trimestre: Els castells (construccions medievals).  

A partir d’ara els alumnes es convertiran en investigadors i de  mica en mica aniran aprenent com eren, qui hi vivia o com vestien. En primer lloc, però, van decidir decorar la porta de les seves classes i convertir-les en autèntics castells, per anar entrant poc a poc en aquest fantàstic món. Estan molt orgullosos de la seva feina.

 

Nous projectes al Partvulari del Col·legi Claret Valls.

dav

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection