Veritat i mentida en els mitjans de comunicació, amb Lluís Serra

Aquest dissabte 3 de novembre el marista i professor de moral de la Facultat de Teologia de Catalunya Lluís Serra i Llansana impartirà la conferència ‘Veritat i mentida en els mitjans de comunicació’. La sessió tindrà lloc a les 10.30 h del matí a la Sala Claret, al número 45 del carrer Sant Antoni M. Claret, al xamfrà amb al carrer Nàpols. La sessió forma part del programa de formació permanent que, al llarg del curs, organitzen els Claretians de Catalunya i la Fundació Claret.
  • Podeu descarregar el cartell en JPG i en PDF per fer-ne difusió.

20181103-formacio-veritat-mentida-mitjans-lluis-serra

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

TROBADA GOVERN GENERAL I SUPERIORS MAJORS A XILE

Nou web de la província de Sant Pau

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

Amb el pare Claret hem après… Festa SANT ANTONI MARIA CLARET 2019

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection