Veritat i mentida en els mitjans de comunicació, amb Lluís Serra

Aquest dissabte 3 de novembre el marista i professor de moral de la Facultat de Teologia de Catalunya Lluís Serra i Llansana impartirà la conferència ‘Veritat i mentida en els mitjans de comunicació’. La sessió tindrà lloc a les 10.30 h del matí a la Sala Claret, al número 45 del carrer Sant Antoni M. Claret, al xamfrà amb al carrer Nàpols. La sessió forma part del programa de formació permanent que, al llarg del curs, organitzen els Claretians de Catalunya i la Fundació Claret.
  • Podeu descarregar el cartell en JPG i en PDF per fer-ne difusió.

20181103-formacio-veritat-mentida-mitjans-lluis-serra

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection