Alumnes d’ESO del Claret Barcelona fan ruta literària i artística al Carmel

(Claret Barcelona) El dilluns 29 d’octubre una part de l’alumnat de 4t d’ESO va viure una jornada diferent: una ruta literària i artística pel barri del Carmel de Barcelona. Conèixer el patrimoni del nostre entorn més proper era un dels objectius d’aquesta sortida, coordinada transversalment des de les àrees de llengua i literatura castellana i catalana.

Malgrat el fred i el vent, que va impossibilitar arribar al cim del turó de la Muntanya Pelada, van poder gaudir d’alguns racons del barri com la biblioteca Juan Marsé, la casa de Joan Sales, la Torre del Libro, la plaça de Salvador Allende… i fins i tot van poder entrar a l’Esglèsia del Coll, del segle XI. La visita va acabar al Mirador Joan Sales amb una vista espectacular de part de la ciutat de Barcelona.

La ruta permet conèixer un barri amb una geografia molt particular, articulada per les diferents onades migratòries, les polítiques urbanístiques del segle XX i XXI i la gent que la viu i l’ha fet seva, i aprofundir en la visió que els diferents escriptors i escriptores han donat del barri: un barri tant proper i alhora tant llunyà perquè, com diu en Marc Pastor, “ningú que no hi visqui no hi passa mai pel Carmel”.

20181031_Ruta_literaria_El_Carmel (3) 20181031_Ruta_literaria_El_Carmel (1) 20181031_Ruta_literaria_El_Carmel (2)

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection