L’Editorial Claret presenta el llibre PregAdvent de Juanjo Fernández

La sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret serà l’escenari, el proper dijous dia 15 de novembre a les 18:30 h, de la presentació del llibre PregAdvent de Juanjo Fernández, membre del Departament Pedagògic de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. L’acte anirà a càrrec de Francesc Romeu, capellà i periodista i de l’autor de l’obra.

El llibre, editat en català i en castellà, inclou 24 pregàries i activitats pensades per compar9788491361435tir en família, a classe, amb els companys o a la catequesi. Tot i que es tracta de pregàries adreçades a nens i nenes de primària (fins els 10 anys), les intencions poden servir per a moltes edats i es poden fer servir amb tota llibertat adaptant-lo a la realitat de cada família, escola o comunitat. Tots els textos i dibuixos que inclou han estat pregats i utilitzats en formacions per a mestres i catequistes.

Cada pregària consta d’un títol, un dibuix, un relat, la pregària en sí i una proposta d’activitat lúdica. Alguns dels títols són el Sol, els Reis d’Orient, la Cova, el Bou, l’Home que pesca, etc. i la intenció de l’autor és que el material ajudi a viure amb més intensitat els dies previs al Nadal, és a dir, l’Advent.

L’autor, Juanjo Fernández Sola, és llicenciat en Filosofia i Lletres, ha estat professor de matèries molt diverses a l’Escola Tècnica Professional del Clot durant divuit anys, i monitor i catequista a la Comunitat Cristiana Sant Pere Claver del Clot. Actualment és consultor pedagògic i imparteix activitats de formació i motivació, així com xerrades adreçades a famílies, mestres, alumnes i catequistes sobre temes educatius varis.

També ha escrit obres de teatre i diversos llibres de temàtica religiosa, alguns dels quals han estat publicats per l’Editorial Claret, com ara: Animació de la Fe en el Lleure (2018), 30 Manaments per tractar amb adolescents (2015) o Preguem de la A a la Z (2012). El llibre pregAdvent és la seva sisena publicació d’una llarga trajectòria amb l’Editorial.

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection