El Casal Claret convoca l’assemblea general del vintè aniversari

Exposar i compartir les línies i filosofia del Casal Claret de Vic, dels projectes, l’estat de comptes i la renovació dels membres de la Junta. Són els objectius de l’Assemblea General de l’Associació Casal Claret que tindrà lloc el dissabte 17 de novembre a partir de les 17:30 h.

Serà també l’ocasió per celebrar els vint anys de l’entitat. Per això proposen diverses activitats per a passar una bona vetllada. Les activitats estan obertes a totes les persones sòcies,voluntàries i vinculades al Casal Claret, i a qualsevol persona que hi vulgui participar.

Programació:

17:30 h Taller de teatre Escènic Vic “VIVIM” (al pati del Casal)
18:30 h Assemblea general
20 h Missa casalera i/o preparació sopar
21 h Pica-pica comunitari per a tothom amb “harira” i més

teatre-vivim-casal-claret assemblea-general-casal-claret-2018

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection