L’Editorial Claret publicarà el document final del Sínode de joves en català

claret-document-final-sinode-jovesPròximament l’Editorial Claret publicarà en català el Document Final i els Vots del Document Final del Sínode dels bisbes sobre el tema ‘Els joves, la fe i el discerniment vocacional’, que va tenir lloc entre el 3 i el 28 d’octubre de 2018. El document ha estat confirmat pel papa Francesc com a conclusions finals d’aquesta XV Assemblea General Ordinària. Els 167 punts del text han estat aprovats àmpliament pels 268 bisbes d’arreu del món que han participat en el sínode i recull les aportacions que s’han fet durant el procés sinodal des de diversos sectors eclesials.

El llibre és una traducció del gramàtic Josep Ruaix i formarà part de la col·lecció ‘Documents del magisteri’ de l’Editorial Claret. És important aclarir la relació entre l’Instrumentum laboris i el Document final. El primer és el quadre de referència unitari i sintètic emergit dels dos anys d’escoltar; el segon és el fruit del discerniment realitzat i recull el nuclis temàtics generadors sobre el qual els Pares sinodals s’han concentrat amb particular intensitat i passió. Reconeixem, doncs, la diversitat i la complementarietat d’aquests dos textos.

El present Document s’ofereix a Papa i també a tota l’Església com a fruit d’aquest Sínode. Com que el recorregut sinodal encara no s’ha acabat i preveu una fase d’actuació, el Document final serà un mapa per a orientar els pròxims passos que l’Església és cridada a fer.

 

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection