Manresa celebra 175 anys de la prèdica de Sant Antoni Maria Claret

El Canal Taronja ha dedicat un reportatge als 175 anys de la prèdica de Sant Antoni Maria Claret a la Seu de Manresa. Aquest temple compta amb una capella dedicada al fundador de la congregació que, a principis de novembre de 1843, va predicar a Manresa durant uns dies.

Aquest diumenge es va organitzar una visita guiada al temple i el provincial dels claretians de Catalunya Ricard Costa-Jussà va presidir la missa amb motiu de l’efemèride. La iniciativa ha estat impulsada pel seguidor del Pare Claret Lluís Bacardit.

El diari Regió 7 també va dedicar una prèvia sobre l’acte el dia 29 d’octubre:

regio7-125-anys-predica-claret

20181104-125-anys-predica-Claret-Manresa 20181104-125-anys-predica-Claret-Manresa-2 20181104-125-anys-predica-Claret-Manresa-1

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Booktràiler “Pau VI. Evangeli i alegria”

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection