Mitja hora de lectura diària dona per molt al col·legi Claret Valls

(Claret Valls) L’assoliment de l’hàbit lector en els alumnes d’ESO els ajuda a ser crítics amb el què llegeixen i a reeixir en els estudis. Aquesta és la conclusió a la qual s’ha arribat en el col·legi de Valls. La lectura diària es promociona de forma lliure entre el l’alumnat de tot el centre, i sobretot entre l’alumnat de Secundària. Aquesta proposta formativa i educativa  es va iniciar el curs 2014-2015, i per tant, es porta a terme des de fa cinc cursos.

Seguint amb la dinàmica de la lectura diària, els alumnes d’ESO del centre educatiu vallenc gaudeixen diàriament de mitja hora de lectura per gust. Tenen oportunitat de llegir els llibres que més els agradin i els atreguin, però també revistes, còmics o articles científics, entre d’altres materials.

Amb aquesta estona de lectura diària, autònoma i silenciosa, es pretén crear lectors crítics capaços de discriminar els llibres que agraden dels que no i aconseguir així el desenvolupament de la competència lectora. Des que es va començar a portar a terme aquesta iniciativa, es constata que, a part de ser molt productiva, és del gust de tothom, 20181019-lectura-claret-valls-2 20181019-lectura-claret-vallstant dels més lectors i dels menys lectors. La lectura, remei infal·lible pels joves estudiants d’avui.

 

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection