L’Editorial Claret publica ‘Youcat, llibre de catequesi per a la Confirmació’

9788490550106(Claret) L’Editorial Claret publica el llibre Youcat. Llibre de catequesi per a la Confirmació, editat en català, de Nils Baer i Bernhard Meuser. Meuser ha publicat diverses obres sobre espiritualitat i cristianisme, especialment adreçades a joves lectors. A més a més, és l’autor de l’edició alemanya del Catecisme juvenil catòlic, Youcat, també publicat per l’Editorial Claret.

El llibre, acompanyat de fotografies i il·lustracions, planteja un programa d’entrenament fins arribar el dia de la Confirmació. Vol ajudar als joves d’entre 15 i 20 anys a entrenar-se i a acompanyar-los en aquest camí a través de reflexions i preguntes. Conté molts consells per a portar una vida emocionant amb Déu, però sobretot s’hi troben referències de dos llibres clau: la Bíblia i el Youcat.

El Youcat, el catecisme jove de l’Església catòlica, és un manual d’instruccions per a la fe, fet amb frescor i elaborat amb la participació d’una cinquantena de joves d’entre quinze i vint-i-cinc anys. Els joves hi aportaren algunes preguntes i hi van contribuir amb algunes de les seves millors fotografies i dibuixos.

El programa d’entrenament del Youcat. Llibre de Catequesi per a la Confirmació, es basa en quatre passos imprescindibles. El primer lloc, no perdre’s el curs ni cap sessió de catequesi. En segon lloc, buscar la proximitat de Déu anant a missa cada diumenge; entrar en diàleg amb Déu a través del Parenostre i l’Avemaria i, finalment, escoltar el
missatge de Déu, intentant comprendre què ens diu a través de la seva Paraula.

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection