Claret Valls se suma a la Xarxa de Centres per la Igualtat

20181123-claret-valls-contra-violencia-genere

 (Claret Valls) El Col·legi Claret de Valls ha creat una comissió pel projecte Xarxa de centres per la igualtat per treballar aspectes com el reconeixement de les potencialitats individuals de tots els alumnes, independentment del seu sexe, afavorir la igualtat real d’oportunitats i corregir les discriminacions i valorar les diferències enriquidores dels dos sexes. La comissió està formada per alumnes de 2n i 3r ESO i dues professores, una de primària i una de secundària.

La coeducació proporcionarà a tota la comunitat educativa estratègies per modificar les relacions de poder, d’abús i de limitacions estereotipades per a cada gènere amb l’objectiu d’esdevenir veritables agents de transformació.

I, d’aquesta manera, ajudarà al col·legi a prevenir la violència masclista i la LGTBIfòbia, per reduir conductes de risc i facilitar la detecció prematura de relacions abusives.

La comissió es va reunir per primera vegada la darrera setmana i va acordar els detalls de l’activitat de divendres dia 23, dins el marc del Dia internacional contra la violència de gènere. L’alumnat de 4t ESO, juntament amb els membres de la comissió, van participar amb una performance als porxos del col·legi.

El professor Jordi Martí, amb els alumnes de 4t d’Educació Visual i Plàstica, va fer un muntatge consistent en un cartell amb frases en català i castellà de rebuig a la violència de gènere i de sensibilització sobre el tema. En l’acte, dos alumnes de la Comissió han llegit un manifest, que ha estat escoltat pels alumnes i professors de Secundària, i de Sisè de Cicle Superior de Primària.

Representants dels alumnes de 4t d’ESO i els membres de la comissió van participar en l’acte oficial organitzat a l’Ajuntament de Valls dins el mateix marc de commemoració del dia internacional per l’eliminació de la violència envers les dones.

20181123-claret-valls-contra-violencia-genere-2 20181123-claret-valls-comissio-igualtat

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection