La conversa entre el papa Francesc i el missioner claretià Fernando Prado

9788491361800(Editorial Claret) La Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret serà l’escenari, el proper dilluns dia 17 de desembre a les 19 h, de la presentació del llibre ‘La força de la vocació. La vida consagrada avui’, una conversa profunda entre el Papa Francesc i Fernando Prado, missioner claretià i actual director de l’editorial Publicaciones Claretianas.

En l’acte de presentació intervindrà Octavi Vilà, abat del Monestir de Poblet; Rosa Masferrer, vicepresidenta de la Unió de Religiosos de Catalunya i Míriam Díez, directora de l’Observatori Blanquerna Comunicació, Religió i Cultura.

L’entrevista, que aprofundeix en qüestions sobre la vida consagrada, també tracta temes que afecten la vida de l’Església a l’actualitat. Les vocacions, la formació de les persones consagrades, la seva maduresa, els límits humans, el futur, la missió compartida o la renovació d’estructures són només algunes de les qüestions que s’aborden al llarg d’aquestes 98 pàgines.

 

Segons l’autor, la conversa té un estil molt viu i afirma que es va dur a terme en un ambient de llibertat, confiança i cordialitat: “el Sant Pare parla moltes vegades dels seus records, compartint històries concretes reals que ell ha viscut i que serveixen per il·lustrar les qüestions i els temes dels quals ens parla”. Segons Fernando Prado, el Papa Francesc és un gran comunicador que respon a tots els temes amb saviesa, mesura i claredat, sense defugir cap qüestió.

Amb la seva conversa ens submergim en una lectura de paraules senzilles, però no exemptes de rigor. Les preguntes properes i franques de l’entrevistador generen respostes fermes, atrevides i entranyables. El Papa Francesc ens apropa al camí eclesial de la vida consagrada i ens explica què ha passat al Vaticà II fins el dia d’avui. Ens compara la vida consagrada amb un arbre: “tot el que té florit a les seves branques, és gràcies a la profunditat i la bona salut de les seves arrels”.

Tal i com diu Prado, en aquestes pàgines, el Papa Francesc es mostra com a germà i company de camí, però, sobretot, com a pare savi que, des de les seves arrels carismàtiques pròpies, convida a caminar, sense por, mirant cap al futur.

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection