Els joves del Claret Barcelona fan història i memòria al Born

20181127_0848El_Born_Batx(Claret Barcelona) Els alumnes de 2n de Batxillerat del Col·legi Claret Barcelona van visitar al Born Centre de Cultura i Memòria les restes arqueològiques que mostren la història de Barcelona des d’època romana fins a inicis del segle XVIII.

La visita es va centrar a contemplar i, sobretot, a recórrer el jaciment de l’Antic Mercat del Born per fer una aproximació a la vida quotidiana de la Barcelona de finals del segle XVII i principis del XVIII.

Trepitjar també els carrers de la ciutat que va resistir el setge de les tropes de Felip V fins la capitulació de l’11 de setembre de 1714.

Van conèixer a l’interior del jaciment una part dels carrers destruïts per la construcció de la Ciutadella; van poder observar les cases distribuïdes en illes diferents i valorar la vital importància del Rec Comtal per al desenvolupament de les activitats artesanals que es duien a terme en aquella època.

Història, memòria i passat perquè els nostres joves d’avui valorin uns episodis culminants de la història de la nostra ciutat.

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection