El professor Eduard Tort, per la recuperació dels torrents de Valls

eduard_al_projecte_torrents(Claret Valls) El professor Eduard Tort va assistir dissabte a un curs de formació a Montblanc relacionat amb el Projecte Rius, on hi col·labora l’Ajuntament de Valls. És una iniciativa de treball voluntari amb l’objectiu d’estimular la participació activa en la conservació i millora dels rius i torrents, fomentar l’apropament de les persones al medi i permetre conèixer les característiques dels ecosistemes existents en un riu fluvials, la seva biodiversitat, els valors ecològics , així com identificar els problemes que els afecten per la seva millora.

El projecte està pensat per portar a terme la recuperació dels torrents de Valls a través de totes les escoles de Valls. D’aquesta manera, els alumnes podran descobrir l’entorn dels torrents i les seves característiques ambientals, en concret, el més pròxim al seu centre escolar.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection