Un encontre familiar d’Advent de pel·lícula

 

20181202_encontre-familiar-advent-0Amb el lema ‘Sembra i espera’, una trentena de persones es van trobar diumenge a l’escola Antoni M. Claret de Cornellà de Llobregat a l’Encontre Familiar d’Advent. L’objectiu? Gravar una pel·lícula sobre l’esperança i la paciència.

Després de fer un càsting de presentació per a ocupar els diversos papers (els pares per una banda, les mares per una altra, els batxillers i universitaris per la seva banda, els d’ESO per una altra i finalment els de Primària), els participants es van distribuir en grups d’edat per veure una pel·lícula per a aprendre com ho fan els actors de veritat. Els de Primària i ESO van visionar la pel·lícula UP!; els batxillers i universitaris La vida es bella; i els adults, La cabaña.

Després de veure el film, cada grup va fer la seva gravació. Cada família interpretava un petit curt que fomentava l’esperança i la paciència. Una vegada editat, serà la felicitació de Nadal per a totes les famílies.

Els continguts de la pel·lícula es van debatre per trams d’edat després del dinar i la sobretaula. De cada treball en van resultar unes pregàries per a l’eucaristia celebrada a continuació.

La valoració de la jornada va ser molt positiva, i va quedar convocat l’Encontre de Quaresma pel dia 10 de març de 2019.

20181202_encontre-familiar-advent

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection