Obert el concurs de fotografia de Gràcia Solidària

convocatoria-2018-Concurs-fotografiaAquesta setmana s’ha obert el termini d’admissió de fotografies pel concurs que convoca el col·lectiu Gràcia Solidària, en el qual també participa Enllaç Solidari. Els participants han de reflectir les activitats de l’entitat a la qual representa i podran enviar les seves fotografies com a màxim fins dilluns 7 de gener a les 24:00 h.

Les imatges hauran d’abordar i reflectir alguna de les següents temàtiques de la cooperació: construcció de la pau; cultura i desenvolupament; governabilitat democràtica; inclusió social i lluita contra la pobresa; promoció dels drets humans, dels drets dels infants i el paper de la dona; respecte a la diversitat cultural; serveis socials bàsics: salut, educació, aigua i sanejament; sostenibilitat.

D’acord amb les bases del concurs, que arriba a la setena edició, cada participant podrà enviar un màxim de 3 fotografies. Es podran presentar fotografies en color i/o en blanc i negre. El primer premi es publicarà a la Revista ONGC. A més, de les obres guanyadores, es realitzarà una selecció de 20 fotografies entre les obres presentades per formar part de la VII exposició de fotografia Gràcia Solidària que tindrà lloc a la seu del Districte Municipal de Gràcia (Pl. Vila de Gràcia, 2. Barcelona) entre els dies 4 de febrer del 2018 fins al 17 de febrer del 2018.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Déu a Barcelona |Paris Grau i Jordi Roigé

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection