El Casal Claret alerta sobre les ferides interiors de les dones

20181204-dones-feridesEl Casal Claret s’ha sumat a l’acció de reflexió i denúncia a la plaça Gaudí de Vic entorn el 25 de novembre. La qüestió de fons ‘On tens la teva ferida‘ va reunir un bon grapat de dones participants de l’Escola de la Pau Dones, voluntaris i d’altres persones que s’hi van voler adherir. Van realitzar una petita performance a peu de carrer buscant uns moments de reflexió conscient sobre les ferides, visibles o invisibles, individuals o col·lectives, que com a dones viuen, senten i carreguen al llarg de la nostra vida. Les siluetes dels cossos dibuixats sobre la terra són el símbol de la dona i el cos. Les roses elaborades per cada dona són símbol de respecte i cura per les ferides interiors.

 

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection