El menjador La Taulada celebra Nadal al costat dels pobres

20181221-dinar-nadal-la-taulada-0Una festa bonica, senzilla i al costat dels pobres, d’aquells que el Senyor estima. Així ha sigut el dinar de Nadal del Menjador Social La Taulada, vinculat a la parròquia de la Mare de Déu del Lledó de Valls.

Un centenar de persones, que ja solen venir cada dia, han participat de la festa celebrada el divendres 21 de desembre. Trenta persones solidàries han estat treballant des de bon matí preparant el dinar: escudella de Nadal, pollastre rostit amb guarnició, macedònia, torrons, cafè i regal per a tots, grans i petits. A la tarda repartició de joguines pels infants.

Pel dia de Reis encara podrem repartir més regals i joguines per la mainada. Tot fruit de la generositat dels parroquians i comerços que ho fan possible. Déu s’ha encarnat i s’ha fet solidari amb tots nosaltres, com nosaltres ho som amb els pobres.

Informa: Joan Font, cmf / Valls.

20181221-dinar-nadal-la-taulada-220181221-dinar-nadal-la-taulada20181221-dinar-nadal-la-taulada-1

 

Tags: ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Recomanacions Nadal 2018 Llibreria Claret

Booktràiler Materials Advent 2018

125 anys prèdica a la Seu de Manresa

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Dia de la Província

Emissió Beatificacions

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection