Els claretians obren el 2019 amb la nova Província de Fàtima

“Junts seguim en sortida com a testimonis i missatgers de l’alegria de l’Evangeli a tot el món”. Així conclou la felicitació de cap d’any que fa arribar des de Roma la Secretaria General.

Amb l’1 de gener del 2019, donen la benvinguda a la nova Província de Fàtima i la Delegació Independent de Mãe da Àfrica, i als governs corresponents, quan comencen a caminar com a nous organismes majors de la Congregació. I agraeixen els serveix prestats a tots els membres dels Governs Provincials de les anteriors Províncies de Bètica i de Portugal, i de la Delegació del Regne Unit-Irlanda. La nova la Província de Fàtima té presència a internet al web www.fatimacmf.org i a les xarxes socials amb comptes a FacebookInstagram i Twitter.

La Secretaria General també felicita el pare claretià Lord Winner, de la Província de Chennai, com a nou procurador general de Missions. Nascut a Nagercoil, a l’estat de Tamil Nadu, a l’Índia, ha estat fins ara l’assistent del pare Vicente Sanz. El Govern General i tota la Congregació agraeixen a Sanz la dedicació i els serveis prestats com a procurador.

El nou procurador general de Missions, Lord M. Winner.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection