La nova província de Sant Pau: una oportunitat

En clau d’oportunitat. Així veuen els claretians més joves la futura nova província que agruparà Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia. Serà efectiva a partir de l’1 de gener del 2020 i rebrà el nom de Província de Sant Pau. La darrera trobada sectorial d’aquest nou projecte va aplegar 35 participants a finals de desembre a la Casa d’Espiritualitat de les Religioses Maria Immaculada a Barcelona.

Aquest vídeo recull el testimoni de Raymond Adormeo, de la Delegació de França; Massimo Proscia, de la Delegació d’Itàlia; Benjitu Bareto, de la Província de Catalunya; i Juan Martín Askaiturrieta, de la Província d’Euskal Herria. Com a reptes de la nova província apunten la diversitat de contextos, culturals, socials i lingüístics. Com a oportunitats, la força de treballar plegats i de compartir projectes pastorals educatius, socials i comunicatius.

El contingut de la trobada es va estructurar en tres sessions: la primera sobre el Projecte Provincial de Vida i Missió; la segona sobre Missió Compartida; i la tercera sobre Vida Comunitària. Els participants van reflexionar els documents amb un temps de treball personal, en grups i també amb posades en comú.

L’equip coordinador del procés de preparació de la nova província –format pels superiors majors Ricard Costa-Jussà de Catalunya, Franco Incampo, d’Itàlia, Mateo Larrauri d’Euskal Herria, Pierre Zanga, de França i per Manuel Tamargo com a delegat del govern general– va convocar la trobada amb l’objectiu també de “trobar-se, conèixer-se i prendre consciència” de qui són els claretians menors de 65 anys del nou organisme.

La trobada, celebrada del 27 al 28 de desembre, ha servit per compartir i dialogar sobre les bases de la nova agrupació territorial. Però sobretot per conèixer més a fons els camps d’acció i el tarannà de cada província actual.

IMG_1617

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection