Claret Jove de Girona proposa diverses activitats d’hivern

claret jove hivern 2019

Els joves de Girona promouen tot un seguit d’activitats per treballar la fe els propers mesos. El programa de les activitats d’hivern 2019 presenta unes convivències de cap de setmana del 6 i 7 d’abril a la masia de Can Borra, a Llagostera. De gener a març, cada tercer diumenge de mes es proposa fer ‘dia de silenci’ a Can Borra, a Brunyola, amb un horari lliure d’onze del matí a set del vespre. En aquest cas només cal dur-se dinar i postres per compartir.

D’altra banda, als locals parroquials de l’Església Cor de Maria de Girona es proposa: grup de cant cada dissabte, a un quart de vuit; i una hora d’estudi bíblic el tercer divendres de mes, a dos quarts de nou del vespre.

Per a més informació: claretjove@gmail.com i al 603 463 198

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection