La família claretiana, present a la JMJ de Panamà

JMJ-2019-CF-6Uns sis-cents pelegrins d’arreu del món són a Panamà per preparar la Jornada Mundial de la Joventut. Aquest divendres ha començat la trobada prèvia que ha organitzat la família claretiana: la JMJ 2019 + CF. El Col·legi Claret de Panamà, dirigit per les Religioses de Maria Immaculada de les Missioneres Claretianes de Panamà, fa de centre neuràlgic d’aquest encontre. La trobada aplega pelegrins, comunitats, ministeris juvenils i ministres de les diferents branques de la família Claret de diferents parts del món, que aquests dies s’allotgen en llars properes a l’escola.

Aquí podeu veure imatges dels preparatius de la trobada.

El pare claretià Artur Teixeira, prefecte general de Formació dels Missioners Claretians, ha presidit la missa d’obertura. Durant la tarda se celebra el Sínode de la Joventut i els Premis Claret-Vida, que s’emetran en directe. Això serà a les onze de la nit hora catalana.

jmj-liveSeguiu la JMJ en directe

En cooperació amb Shalom World, soci oficial dels mitjans de comunicació de la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) 2019 Panamà, el govern general dels claretians retransmetrà en directe des del seu portal web els actes de la JMJ, la visita del papa Francesc i de la seva trobada amb els joves del 22 al 27 de gener de 2019, tant en anglès com en castellà.

La transmissió en viu i la galeria de vídeos estaran disponibles durant aquests dies a la secció inferior del web claret.org. La cerimònia d’obertura tindrà lloc el 22 de gener a les 17 h i serà el primer gran esdeveniment de la JMJ, junt amb la Santa Missa al Camp Santa Maria l’Antiga.

D’altra banda, l’equip de comunicació de la Família Claretiana a Panamà també farà seguiment de la JMJ. La transmissió en directe de la JMJ 2019 en Família Claretiana estarà disponible a partir d’aquest divendres 18 de gener a la mateixa secció, a la pàgina de Facebook de la Família Claretiana i al canal de YouTube iClaret.

Des del govern general encoratgen a estar connectats i a pregar per tots els participants, voluntaris i tots els involucrats en aquest gran esdeveniment de la joventut.

Tags: , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection