Laura Verdaguer marxa un any com a cooperant d’Enllaç Solidari al Brasil

20190115-laura-verdaguerL’osonenca Laura Verdaguer ha iniciat aquesta setmana una experiència de cooperació al municipi brasiler de São Miguel do Guaporé a l’estat de Rondônia, localitat on Enllaç Solidari desenvolupa el projecte d’apadrinaments. Fins a final de desembre, Verdaguer treballava de responsable del projecte de l’escola de la pau d’infants, adolescents i joves de l’Associació Casal Claret de Vic. Entre les diverses tasques que realitzava, destaca l’acompanyament dels infants en els deures escolars i activitats de lleure i dels tallers prelaborals dels adolescents i joves.

El dissabte es va organitzar un dinar sorpresa amb l’equip de treballadores del Casal Claret per acomiadar-la. I, a la tarda, un seguit d’activitats van permetre compartir una bona estona amb les voluntàries, les dones i els infants participants dels projectes del Casal.

El dimarts a primera hora del matí la nova cooperant va emprendre el viatge cap a  São Miguel do Guaporé. Després de diverses escales, el dimecres a la matinada hora catalana va arribar a l’estat de Rondônia per començar a compartir la vida amb els brasilers.

20190112-comiat-laura-verdaguer

Tags: , , , , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection