El Casal Claret demana col·laborar amb dones en situació d’emergència social

dones-emergencia-socialL’equip del Casal Claret acompanya dones en situacions de fragilitat i exclusió social. Dones diverses, amb procedències diverses i dificultats complexes en relació a l’habitatge, a la situació administrativa ja que moltes estan “sense papers”. Dones amb fills i filles al càrrec que lluiten cada dia per ser unes mares que tiren endavant llurs vides com qualsevol altre.
Des del projecte d’acompanyament de l’Escola de la Pau de dones acollim i atenem a un grup de 8-10 dones complementant l’acompanyament amb una beca econòmica mensual de 100 euros que sovint és l’únic ingrés existent o se suma a alguna PIRMI o a algunes hores de treball precari.

L’entitat està buscant persones, grups de persones, fundacions o empreses que vulguin sumar-se a col·laborar fent un donatiu econòmic per al manteniment d’aquest projecte i les esmentades beques. Els interessasts poden posar-se en contacte directament venint al Casal Claret c. Ramada, 14 de Vic o trucant al 938856924. També fent un donatiu econòmic directament a: TRIODOS BANK: ES77 1491 0001 2121 0961 2628

Tags: , ,

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection