Del 9 al 12 de març, portes obertes al Claret Valls

2019-portesobertes_claretvalls(Claret Valls) S’apropa el període de preinscripció dels diferents nivells educatius. De P3 fins a 4t d’ESO la preinscripció sembla que serà entre el 29 de març i el 9 d’abril (informació del Dept. d’Educació). Per a la llar d’infants la preinscripció acostuma a fer-se al maig, però els centres encara no disposen de dates concretes.

Totes les famílies que estiguin interessades en conèixer el Col·legi Claret de Valls, poden concertar una visita amb les caps d’estudi o aprofitar les jornades de Portes Obertes que realitzarem els propers dies 9 i 12 de març, dissabte i dimarts, respectivament. Poden apuntar-se a la Jornada omplint aquest formulari.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection