Claret presenta el manual de la doctrina social de l’Església per als joves, en català

9788491361862L’Editorial Claret presenta el proper divendres el llibre DOCAT. Què cal fer? La Doctrina Social de l’Església de Peter Schallenberg. Un llibre adreçat especialment als joves per tal de motivar-los a llegir els grans documents de l’Església en els seus originals i perquè actuïn segons les màximes de la veritat, de la justícia i de l’amor.

A l’acte de presentació intervindran el cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, Josep Mateu, delegat de pastoral juvenil de Tarragona i coordinador del Secretariat Interdiocesà de Joventut (SIJ), Eduard Ibàñez, director de Justícia i Pau de Barcelona i el claretià Màxim Muñoz, representant de l’Editorial Claret.

L’esdeveniment tindrà lloc divendres 15 de febrer a les 19h a la Sala Pere Casaldàliga de la Llibreria Claret.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

Màxim Muñoz | Unió de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La música de la fe’

Antoni Daufí | El claretià que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Festivitat del Pare Claret

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection