El primer dissabte de mes: esplai al Casal Claret!

esplai-casal-claret(Casal Claret) Des de l’Escola de la Pau amb infants i adolescents, el Casal Claret ofereix cada primer dissabte de mes activitats diverses en el marc del¬† lleure educatiu. Els participants es trobem el dissabte al mat√≠ de 10 a 13 als baixos del Casal. Realitzen activitats divertides i educatives tenint com a valors principals la conviv√®ncia i respecte mutu.

El proper 2 de mar√߬†participaran del Carnaval Vic Barris 2019!¬†Si tens un fill o filla que t√© ganes de participar o coneixes alg√ļ que li pugui interessar el pots adre√ßar al Casal Claret, C. Ramada, 14 de Vic.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Catequesi | Recomanacions 2019

Cardenal Sistach | ‘Laudato Si’ i Grans Ciutats’

Carles Armengol | Canviar el consum per canviar la vida

Marcial Gamboa | Missioner claretià a Colòmbia

M√†xim Mu√Īoz | Uni√≥ de Religiosos de Catalunya

Claret publica ‘La m√ļsica de la fe’

Antoni Dauf√≠ | El clareti√† que dibuixa l’Evangeli

Recomanacions Quaresma Claret

Claret presenta el DOCAT

Què fan els claretians a França?

Els claretians més joves davant la nova província

Nova App: Missa de cada dia

Entrevista a Josep Sureda

Josep Xifré, de professió missioner

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection