Obertes les inscripcions a la Pasqua familiar i d’adults de Vic 2019

pasqua-vic-2019

La comissió que organitza la Pasqua familiar i d’adults de Vic ja ha obert les inscripcions per a l’edició d’enguany. La celebració s’adreça a famílies amb fills de fins a 15 anys i adults que vulguin viure i compartir una experiència de fe oberta i enriquidora. Sota el lema ‘La joia de servir’, tindrà lloc del dijous 18 a la tarda al matí de diumenge 21 d’abril. Les persones interessades tenen temps fins el 15 de març per inscriure’s.

Acompanyats pels Claretians, una colla de famílies i adults fan realitat una intensa experiència de fe entorn a la celebració de la Pasqua. La vivència espiritual es compagina durant aquests dies de Setmana Santa amb la formació, la reflexió i el diàleg, a través de les celebracions, activitats, catequesis, tallers, etc. L’objectiu és que pares, fills i adults puguin compartir l’experiència de la Pasqua.

Mans i cors en totes les comissions

Hi ha activitats i espais pensats per als adults i altres pensats per als infants. I algunes celebracions i activitats es comparteixen amb els joves de la Pasqua-Jove:  “Creiem que és important i enriquidor per a tots plegats”, duien des de l’equip motor. També fan una crida als participants a vincular-se activament en alguna de les tasques: “La Pasqua la fem entre totes les famílies; ens calen mans i cors en totes les comissions”, diuen en la convocatòria. Hi ha diferents comissions per organitzar l’estada, les celebracions, els tallers i les activitats adreçades als infants.

La Pasqua Familiar és el resultat de l’interès d’una colla de famílies que de joves, inspirats i acompanyats pels Claretians de Vic, van viure l’experiència de la PasquaJove de St. Tomàs (Osona). “Com a pares i mares creiem important i necessari continuar fent-la realitat juntament amb els nostres fills”, expliquen.

Com inscriure’s

Com cada any, l’organització es guiarà únicament per l’ordre d’inscripció a l’aplicatiu. Les famílies que no s’allotgin al Seminari també cal que facin la inscripció per poder preveure els àpats i les activitats d’infants. El funcionament serà el següent:

1. Omplir l’aplicatiu de l’inscripció i aquest document excel per conèixer l’import a pagar.

2. Esperar resposta de la comissió de logística confirmant la disponibilitat de l’allotjament escollit.

3. Un cop es rebi confirmació, es pot fer el pagament.

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection