La Llibreria Claret inicia amb força la Quaresma

Ja es troben disponibles a la Llibreria Claret els principals materials editats i publicats per l’Editorial Claret d’aquest 2019  i d’altres materials que ajuden a la conversió quaresmal. Els exemplars amb una millor previsió d’acolliment són: la Lectio Divina. Quaresma 2019 de  Josep Roca, Les set darreres paraules de Jesús a la Creu, de Josep Bofarull Veciana, el Via crucis. Any de la Misericòrdia, de M. Victòria Molins i el Via crucis amb el papa Francesc, entre d’altres.

La Quaresma recorda el camí cap a la Pasqua, la trobada amb Jesús ressuscitat. És el moment de renovar a fons la fe, és un temps de penitència i de valorar més l’austeritat.

Les set darreres paraules de Jesús a la Creu de Josep Bofarull, actualment rector de les parròquies de Maspujols, Riudecols, les Irles i les Voltes (Baix Camp), recull una predicació que l’autor va fer fa uns anys de les Set Paraules a la Prioral de Sant Pere de Reus, el Divendres Sant. Aquestes Set Paraules són el testament del Senyor, el seu darrer missatge que recull amb una actitud propera i compassiva envers els germans i germanes, en els quals ara Ell sofreix passió i mort. El llibre està enriquit per Salms i comentaris d’actualitat.

La Lectio Divina. Quaresma 2019 de Josep Roca és un mètode que va més enllà del mer mètode, perquè es submergeix en el cor de Déu. Proposa un acostament a la Paraula de Déu a través d’una lectura orant de la Paraula. L’autor afirma que “la lectura de la Paraula de Déu ens ajuda en el camí de la penitència i de la conversió, ens permet aprofundir en el sentit de la pertinença eclesial i ens consolida en una familiaritat més gran amb Déu.”

El Via crucis. Any de la Misericòrdia, de M.Victòria Molins, és una mirada contemplativa i, amb aquest sentiment d’empatia envers els germans més pobres i febles, es fa un recorregut des del camí de la creu amb ulls de misericòrdia. Contemplar Jesús en aquest camí, que és l’essència del Via crucis, és no només una devoció popular, en un recorregut simbòlic per les catorze estacions, sinó una meditació pausada i profunda d’aquells passos que els evangelistes narren en diferents moments de la seva ignominiosa mort.

El Via crucis amb el papa Francesc és un recull de paraules escollides del papa Francesc que acompanyen la contemplació. És un moment de pregària genuïna i sincera, ordida en la seva trama essencial per la Paraula de Déu. La Paraula marca la successió de les “estacions” tradicionals, moments d’aturada per contemplar les etapes del camí dolorós i salvador de Jesús vers el Calvari.

quaresma-2019

 

 

 

 

Comments are closed.

Segueix-nos també a:

Nou web de la província de Sant Pau

LLIBRE SOBRE LES CAUSES DE CASALDÀLIGA

Als 25 anys del Concili Provincial Tarraconense

HISTÒRIA província Missioners Claretians de Catalunya

Els claretians més joves davant la nova província

Què fan els claretians a França?

CANRI SITUMORANG | Vots perpetus per apropar-se a Déu i a les persones

PROTEGIR LA LLIBERTAT RELIGIOSA | Eduard Ibáñez

adidas eqt turbo red collection adidas eqt 93 17 boost turbo red release info adidas eqt support 93 17 white turbo red where to buy the adidas eqt support 9317 turbo red adidas eqt support 9317 white turbo red adidas eqt boost 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red coming soon adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 93 17 white turbo red adidas eqt support 9317 whiteturbo red adidas eqt support adv primeknit zebra release date adidas eqt support adv primeknit zebra official images adidas eqt support adv primeknit zebra now available adidas eqt support adv primeknit zebra new images adidas eqt support adv primeknit zebra release date where to buy adidas eqt support adv primeknit zebra adidas eqt support adv zebra coming soon adidas originals superstar whitebluered adidas eqt support adv turbo red lands tomorrow adidas eqt turbo red collection